Last minute vakantiehuis

Eurorelais vakantiehuizen

Er zijn een aantal websites op het internet die gespecialiseerd zijn in vakantiehuizen in het buitenland. Een bekende site is Eurorelais die bijna 1000 vakantiehuizen heeft in Frankrijk. Het allerduurst in hen Franse aanbod is een villa nabij Saint Tropez met 5 slaapkamers en 5 badkamers en een woonruimte van 5000 m2. In september is de huurprijs 48.780 euro per week met een minumum van twee weken. Dat maakt de minimale huurprijs 97.000 euro….In de omgeving staan nog diverse landhuizen en villa’s die een huur tussen de 21.000 en 18.000 euro per week hebben. Een van de goedkoopste vakantiehuizen in september kost slechts 138 euro per week. Het huis van 55m2 heeft 3 slaapkamers en is geschikt voor maximaal acht personen.
Belvilla vakantie

Belvilla heeft ruim 2400 vakantiehuizen in Frankrijk. Een van de duurdere objecten is Kasteel Bourgogne die 12 slaapkamers heeft en plaats biedt aan maar liefst 32 personen. Huurprijs in september varieert van 5500-6800 euro per week. Op de site staan heel veel filter mogelijkheden; er is echter niet op prijs te filteren.

Gites

Op Gites staan 3800 advertenties van eigenaars van vakantiehuizen. Ruim 2400 huizen is met een zwembad. Een van de duurdere huizen is La Maison Forte in de Dordogne. Het rustieke huis stamt uit de dertiende eeuw en heeft 5 slaapkamers. Le Puits de L’Eouvé is een zeer luxe villa voor 20 personen en behoort ook tot de hogere prijsklasse. De goedkoopste huizen gaan voor 99-150 euro per week.

France Individuelle

France Individuelle (FI) is in 2013 samengegaan met Avac vakantiewoningen en heeft 545 accommodaties in Frankrijk. Een van de top vakantiehuizen uit het programma is een 8-pers. villa in Juan les Pins aan de Cote d’Azur. De goedkoopste woningen zijn dorpshuisjes in de Languedoc en de Pyreneeen.

Interhome

Interhome werd in 1965 opgericht in Zwitserland. Het is een van Europa’s grootste aanbieders van vakantiehuizen en appartementen. In Frankrijk worden bijna 4500 woningen aangeboden. Een van de beste vakantiewoningen uit het programma is kasteel Le Vieux Château met 13 kamers op 4 verdiepingen. Op het terrein ligt een particulier golfterrein met 9 holes en een openluchtzwembad.

Vakantie

Last minute Frankrijk
Touroperators
Last minute hotels
Rondreis

tom