Rondreis

Kras rondreis Frankrijk

Reisorganisatie Kras heeft zeven rondreizen door Frankrijk. Drie ervan zijn met de auto; vier met de bus. Het goedkoopst is de autorondreis van 7 dagen door de Elzas en de Vogezen. In oktober kost deze reis 199 euro per persoon. Het duurst is de busreis door Italië en Frankrijk inclusief een bezoek aan de eilanden Elba, Sardinië en Corsica. De busreis loopt tot en met september en omvat vervoer, ontbijt/diner, ferry overtochten en een aantal excursies.

Fietsen en cruisen met Arke

Arke biedt individuele fietsrondreizen aan door Champagne (6 dagen) en langs de Loire (8 dagen). Verzorging is op half pension basis. De tocht langs de Loire voert langs beroemde kastelen. Op beide tochten is bagagetransport. Er wordt gereden met een city-bike met 21 versnellingen. De dagelijkse fiets afstand varieert en ligt tussen de 38km en 66km per dag. De cruisvakanties van Arke duren tussen de 8-12 dagen. Men doet de haven van Marseille aan alvorens naar Italie te varen.

Peter Langhout busreizen

Peter Langhout heeft vijf bus rondreizen naar Frankrijk. Het langst is de busreis van 10 dagen naar de Pyreneeën en Lourdes. Prijs is vanaf 499 euro op basis van half pension. Diverse excursies kunnen bijgeboekt worden tegen een meerprijs. Een andere interessante rondreis is zes dagen naar Normandië. Ook deze tocht is op basis van half pension. Er wordt o.a het wereldberoemde schiereiland Mont St. Michel aangedaan. Hoog op de rotsen staat het klooster.

D-reizen rondreis met auto

D-reizen heeft diverse autorondreizen door Frankrijk. Zo is er een 13-daagse rondreis naar Zuid-Frankrijk. De eerste dag gaat van Parijs naar Auxerre (180km). De tweede dag rijdt men naar Avignon (525km) waar drie dagen verbleven wordt. Op dag vijf bereikt men Marseille waar men ook dag zes en dag zeven verblijft. Vervolgens gaat de rondreis langs Saint-Raphaël en Juan-les-Pins. Via Dijon keert men weer terug naar Nederland. De 15-daagse rondreis Tours de France gaat via Dijon, Avignon, Saint-Raphaël, Clermont-Ferrand, Tours naar Parijs. De 15 daagse reis kost afhankelijk van het seizoen tussen de 600-795 euro per persoon (hotel, ontbijt). Verder heeft D-reizen een 11-daagse autorondreis door het noord-oosten van Frankrijk (Elzas, Reims en Luxemburg). Goedkoop is de 7-daagse rondreis langs de kastelen en de Loire.

Vakantie

Last minute Frankrijk