Vliegtickets Frankrijk

Transavia vliegtickets Frankrijk

Transavia heeft de meeste keus in vluchten naar Frankrijk. Er wordt vertrokken vanuit de volgende vliegvelden: Rotterdam/Den Haag, Amsterdam en Eindhoven. Vanuit Amsterdam zijn vluchten naar Ajaccio (Corsica), Chambery (Alpen), Grenoble (Alpen), Montpellier, Nice en Toulon. Vanuit Rotterdam wordt gevlogen naar Bergerac (Dordogne), Chambery (Alpen), Grenoble (Alpen), Montpellier, Nice en Toulon. Eindhoven Airport heeft gemiddeld 4 keer per week vluchten naar Nice. Prijzen in Eindhoven gaan vanaf 40 euro voor een enkeltje. Door 10 euro extra te betalen mogen de vliegtickets onbeperkt gewijzigd worden tot twee uur voor vertrek. Men betaalt dan alleen het prijsverschil bij.

Vliegtickets Frankrijk (Ryanair)

Vanaf Eindhoven Airport vliegt de Ierse budget luchtvaartmaatschappij Ryanair. Er worden vluchten aangeboden naar Carcassonne en Marseile. De vlucht vanuit Eindhoven naar Carcassonne is op dinsdagochtend en zaterdagochtend. Vertrek op beide dagen is om 08.00 uur ’s ochtends; de aankomst is om 9.45. Vertrek op dinsdag is goedkoper als op zaterdag. Prijzen op dinsdag zijn vanaf 19.99 euro. Naar Marseille wordt op dinsdag, donderdag en zaterdag gevlogen. Dinsdag en donderdag zijn het goedkoopst met prijzen vanaf 19.99 euro. Hoe eerder men boekt, hoe goedkoper het vliegticket is. Er is een toeslag als je een creditcard of Paypal gebruikt voor een enkeltje. Passagiers kunnen ook stoelen reserveren die meer beenruimte hebben voor 10 euro extra. Vluchtgegevens kunnen via sms verstuurd worden.

Easyjet vluchten naar Frankrijk

Easyjet heeft vluchten naar Bordeaux. De goedkoopste maanden om te reizen zijn september en oktober met vliegtickets vanaf 33.65 euro voor een enkeltje. Vluchten zijn vier keer per week op maandag, woensdag, vrijdag en zondag. Vertrektijd is om 11.30 uur; aankomst in Marseille is 13.15 uur. Passagiers kunnen ook flexi tickets kopen. Deze tickets bieden een aantal voordelen t.o.v de standaard tickets. Zo mag de datum van vertrek onbeperkt veranderd worden, men krijgt speedy boarding, gratis ruimbagage en stoelkeuze vrijheid.

KLM vluchten naar Frankrijk

De KLM heeft als enige vluchten naar Parijs. Actieprijs is vanaf 99 euro. Gemiddeld zijn er 6 vluchten per dag. Partner Air France biedt ook gemiddeld 6 vluchten per dag aan. Hierdoor heeft de passagier een ruime keus welk tijdstip hij wenst te vliegen. Eerste vlucht is om 6.50 uur (aankomst 8.05); de laatste vlucht is om 20.30 uur. De KLM/Air France heeft van alle luchtvaartmaatschappijen de meeste bestemmingen in Frankrijk. Naar sommige bestemmingen reist men het eerste deel van de reis met het vliegtuig (naar Parijs) en het tweede deel met de hogesnelheidstrein. Een voorbeeld hiervan is de vlucht naar Metz/Nancy.